Firma contracte Can Caralleu (Claror)
11/01/2017
Firma contracte laboral EUROGRAGANCE
02/02/2017

Iris, participant d’Aura, ha firmat el seu contracte laboral a l’Hotel Monument de Barcelona.

La feina que realitza és d’ajudant de cambrera al Restaurant Lasarte.

Moltes felicitats!


L’Hotel Monument és un hotel modern i luxós situat a l’emblemàtic passeig de Gràcia, la principal artèria comercial de la ciutat on es troben les firmes més distingides del luxe nacional i internacional, davant del cèlebre edifici de la Pedrera i a pocs metres de la Casa Batlló, prop de molts altres punts d’interès arquitectònic i cultural que fan de Barcelona una de les ciutats més atractives i cosmopolites.

L’herència premodernista de les parets, els serveis exclusius de gran luxe, la variada i atractiva oferta gastronòmica sota la direcció de Martín Berasategui i l’emplaçament privilegiat formen la carta de presentació de Monument Hotel.

Sobre Lasarte:

El restaurant Lasarte va obrir les seves portes el gener de 2006. En la recentment presentada Guía Michelín 2017 ha estat guardonat amb 3 estrelles.

Lasarte és molt més que l’aposta gastronòmica del xef Martín Berasategui a Barcelona. És un projecte amb ànima amanit pels millors professionals, els quals formen un equip que pretén guanyar-se amb cada olor i amb sabor la satisfacció dels seus comensals.

Integració laboral treball amb suport
integración laboral empleo con apoyo Barcelona

Comentaris desactivats

Col·labora
Català
Font Resize