parallax background

Col·labora com a empresa perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir una vida i una feina de qualitat.


Tenim un bon ventall d'opcions que segur aconseguiran vincular la teva empresa amb AURA de la millor manera.

Col·labora com a empresa perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir una vida i una feina de qualitat.


Tenim un bon ventall d'opcions que segur aconseguiran vincular la teva empresa amb AURA de la millor manera.

 

100% Inserció. Vols contractar?

 

Creixement. Busques projecte pel vostre RSC?

 

Present i futur. Vols donar?

 

Vols compartir recursos?


handshake

Empreses "Amb Aura"

Elles i ells poden treballar, elles i ells volen treballar i sobretot elles i ells tenen molt que aportar als vostres projectes.

Seguim la metodologia del «treball amb suport» mitjançant el qual persones amb especials dificultats poden incorporar-se al món del treball normalitzat.

Coneixes les avantatges de contractació?

Mes informació

Vols ser una Empresa “amb Aura”?

Contacte

growth

Empreses mecenes

Els nostres MECENES són les empreses que col.laboren signat un conveni per un projecte concret i amb una important dotació econòmica. Gràcies a elles podem portar a terme projectes que d'altra manera seria impossible plantejar-se. Amb donants regulars i compromesos a llarg termini podem garantir el creixement d’Aura.Inverteix en defensar els Drets Humans i assolir els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS)

 
 

Complir amb la LGD (Lismi) i invertir en RSC per la igualtat d'oportunitats per a les persones amb discapacitat intel.lectual, és aconseguir complir somnis.

Marc de col.laboració

AURA ha establert un marc que orienta la seva relació amb el sector empresarial, i l'únic objectiu és preservar els principis bàsics i els drets humans de les persones amb discapacitat, la missió de l'organització, la continuïtat dels nostres projectes, el compromís amb els nostres beneficiaris i la pròpia imatge d'AURA. AURA establirà limitacions totals o parcials de col·laboració o finançament amb els següents sectors: Armamentístic, promoció i venda de tabac, extracció de recursos naturals, joc i apostes, pornografia i alcohol.
Els membres del Consell de Mecenatge ocupen un lloc rellevant en l'estructura organitzativa de la Fundació, accedeixen a informació clau i de primera mà dels projectes que desenvolupem, participen en els esdeveniments i activitats que impulsem i poden donar visibilitat del seu compromís entre els seus grups d'interès.

Parlem?

Contacte

Empreses per + Futurs

Les empreses + presents que mai en Aura, el seu compromís, mantenir llocs de treball i regalar futurs a persones amb discapacitat intel·lectual.

Quan Aura adquireix un compromís amb una persona participant del projecte laboral ho fa per sempre, la nostra ajuda s'estén durant tota la seva vida laboral i més enllà. Necessitem per tant assegurar aquest compromís construint un futur possible i assolible.

És un repte i una responsabilitat que compartim amb les Empreses que s'associen a la Fundació formant part del Club d'empreses “x+Futurs”.

Gràcies a elles, les nostres persones beneficiaries poden seguir treballant i complir els seus somnis.

Fes-te Empresa Sòcia d'Aura i compliràs amb l'Agenda 2030 per canviar el Món.

Inverteix en defensar els Drets Humans de les Persones amb discapacitat Intel.lectual.

Vols pertànyer al Club X+Futurs?

Fest-te empresa sòcia

Necessites més informació?

Contacte

Aliances

Vols compartir recursos?

Són moltes les vegades que necessitem que les empreses ens puguin oferir sense cost econòmic: materials, productes i/o serveis. Aquestes "donacions en espècies" ens ajuden molt en el dia a dia i són imprescindibles pel bon funcionament d'Aura.
En aquest tipus d'Aliances les opcions són infinites...

Tens un producte i/o servei que creus pot millorar la qualitat de vida de les nostres persones beneficiaries?

Tens una sala/espai que ens pot cedir per poder realitzar esdeveniments de sensibilització i/o captació de fons?

Pots cedir-nos productes per poder aconsseguir fons de la seva venda?

Vols oferir-nos ser client "pro bono"?

Tens una altra idea?

Explica’ns de què es tracta! Sóm tot oïdes…

Contacte
Col·labora
Català
Font Resize