Contracte indefinit Can Perol
07/03/2017
Integració laboral Bimba & Lola
20/03/2017

El Pol, participant d’Aura, ha firmat el seu contracte laboral a Banco Mediolanum .

Les feines que fa són d’auxiliar administratiu.

Moltes felicitats!

Sobre “Banco Mediolanum”:

El grup bancari Mediolanum, al qual pertany el Banco Mediolanum, neix el 1982 amb l’objectiu de gestionar l’esforç i les il·lusions de les famílies a través de tenir cura de les seves finances. Actualment té més de 1.200.000 clients a Itàlia, Irlanda, Alemanya, Luxemburg i Espanya.

El seu model innovador es basa en la figura del Family Banker®, un assessor personal que està al teu servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i en la Multicanalitat, el qual et permet interactuar amb el Banc i estar-ne informat siguis on siguis, a través del teu ordinador, la teva tablet o el teu mòbil. El resultat és un servei 100% personalitzat, còmode i segur.

Aquest banc té els seus propis valors, més enllà dels econòmics, els quals són el punt de partida de totes les accions i activitats:

  • LLIBERTAT en la relació del client amb el banc, el qual ens permet oferir-li sempre el màxim d’opcions perquè triï la millor.
  • RELACIÓ PERSONAL a través del Family Banker®, marcada per l’esperit de col•laboració i la confiança mútua.
  • COMPROMÍS amb els clients i les seves inversions. Qualitat en el servei, els productes i les relacions. Perquè són els teus diners i sabem el que això significa.
  • ÈTICA I RESPONSABILITAT en tot allò que fem.
  • INNOVACIÓ tecnològica. Per anar un pas per davant. Per saber el que necessites en tot moment. I per ser els primers en oferir-t’ho.

Comentaris desactivats

Col·labora
Català
Font Resize