Pràctiques laborals Eurofragance

 

Maria, participant d’ Aura, inicia les seves pràctiques laborals a l’empresa Eurofragance.

Els treballs que realitza són d’auxiliar administrativa i com a suport en el departament de màrqueting.

Molta sort en aquesta nova experiència!

 

 

 

Inclusió laboral:

Els participants comencen unes pràctiques en les empreses acompanyats d’un professional d’Aura Fundació (formació en situació real). El preparador laboral acompanya al participant, durant aquestes pràctiques, que tenen una durada d’entre 2 i 4 mesos. Després d’aquest període d’aprenentatge i quan el candidat/a conegui bé el seu treball i manifesti una actitud correcta, l’empresa contractarà al jove segons les condicions legals contractuals establertes.

 

 

 

 

Eurofragance és una empresa dedicada al disseny i producció de fragàncies per perfumeria, cosmètica, cura personal, productes de neteja de la llar i ambientadors.


L’empresa amb seus centrals a Barcelona, compta amb filials internacionals a Filipines, Turquia, Mèxic, Dubai i Singapur i la representació amb presència local en més de 60 països que permet treballar estretament amb clients en el seu propi idioma i context cultural.


Empresa Certificada ISO 9001 i 14001 per garantir el seu compromís amb la qualitat, el medi ambient i la sostenibilitat en totes les seves activitats.

 

Amb el suport de:


Auditada per:


#vulltreballarambtu
Contractes aconseguits per a persones amb discapacitat intel·lectual en empreses ordinàries